Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.ohaven.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Behandling af personoplysninger 

– opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

• Dit navn 
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre os, at alt går, som det skal. Så snart der ikke længere er brug for denne information/data, så slettes den fra vores system.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb. 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på salg eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb vha. vores CRM system. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

Ø-Haven – Gitte Kyed
Stormosevej 35 
DK 7400 Herning
Kontakt@ohaven.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 


Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare/service.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
 

GDPR / Persondataforordningen trådte i kræft d. 25. maj 2018, og vi gør vores ypperste for at efterleve denne og sikre os, at din data kun bliver brugt til det, som du giver os samtykke til. Vi prøver herunder at være så transparente, som vi kan for at give dig et godt indblik i, hvordan vi indhenter din data, og hvordan vi håndterer den. Det er vigtigt at forstå, at du altid er velkommen til at skrive til os for at stille spørgsmål til vores cookie og privatlivspolitik.

Hvad indsamler vi?
Vi indsamler kun den data, som du selv giver samtykke til, når du besøger vores hjemmeside.

Vi kan spørge dig efter:
• “Personlig data” – dét, der defineres som Personlig data er det, som kan identificere dig som person, eller som kan være unikt for dig. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller telefonnummer.
• “Anden information” – det kan eksempelvis være dit firmanavn, branchen du arbejder i eller hvilken browser du har besøgt vores hjemmeside med.
• Vi indsamler som udgangspunkt ikke “Følsom Data”. Dette indebærer data omkring din personlige holdninger, religiøse overbevisning, race eller etnicitet mv. Hvis vi skulle gøre dette, vil vi gøre dig strengt opmærksom på det, inden du udleverer sådanne data.

Hvordan indsamler vi denne data?
Vi indsamler dataen direkte når du skriver den til os.

Direkte adgang til dine data giver du os eksempelvis:
• Hvis du udfylder en formular på vores hjemmeside (uanset hvilken vil dataen blive lagret i en afgrænset periode)

Få adgang til, rediger og slet din egen data
Du er altid velkommen til at kontakte os og få at vide, hvilken form for data vi har omkring dig og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker dette.

Vi har skrevet alt herover for at være så transparente omkring den data, vi indsamler via. vores hjemmeside, og vi håber, at det har givet dig en god indsigt i hvorfor, hvordan og hvorledes vi bruger de data vi indsamler via. vores hjemmeside.

Vi passer godt på din data og kunne aldrig finde på at dele eller sælge denne.