Ø-Haven


”Et stykke af naturen, en blomst, en farve, en duft, et uovertruffent krydderi

Ø-haven er en naturperle med sø, skov, vild natur og marker med dyrkede blomster. Jeg brænder for at bruge de økologiske ”gaver” fra naturen – alt håndtering foregår i hånden. Såning, plukning og pakning. Kronbladene tørres nænsomt i tørreapperater og pakkes derefter i glas og bøtter.

Naturens farver giver et ekstra pift – det kan være orange morgenfruer, blå kornblomst, hybenrose, marmelukærmer, kamille, roser, musevikke eller hvilken som helst anden smuk blomst. Her er ingen kunstige farver, aromaer eller E-numre, i varerne fra Ø-haven.

Økologisk og fødevaregodkendt – og mere end  blot blomster – ligesom citronen kan give et pift til maden, kan blomster og blandinger også give et pift til maden. Sesammix med blomster og salt kan blive en stribe på salaten, det sprøde og farverige toppet på en æggemad, eller en skøn sprød effekt på kagen.

Græskarmix – den skønne grønne farve fra græskarkerner, et knivspids Læsø Sydesalt,  og blomsterfarver. Alle ingredienser til de forskellige toppings er nøje udvalgt – nænsomt blandet – lige til at pynte på din mad. Til hver topping følger der en lille træske med. 


Velkommen til Blomster universet

Ø-Haven